TY - GEN ID - iptpo:15 TI - Plan upravljanja istraživačkim podacima projekta INNOSTAB IP-2020-02-4551 AU - Lukić, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2779 TI - Evaluation of morphological and biochemical diversity of garlic (Allium sativum L.) germplasm collection AU - Bažon Zidarić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4306 TI - Utjecaj prirodnih dodataka na bazi maslinova lista tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorna svojstva proizvedenih ulja AU - Novoselić, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:3023 TI - UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA EKSTRAKCIJU FENOLA VINA TERAN AU - Brusić, Emil DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:3024 TI - UVJETI UZGOJA I KARAKTERISTIKE VINA SORTE ŽLAHTINA (Vitis vinifera L.) U VRBNIČKOM POLJU AU - Smokvina, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4297 TI - Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina AU - Leder, Renata DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:4735 TI - Biophenolic Profile Modulations in Olive Tissues as Affected by Manganese Nutrition AU - Vidović, Nikolina AU - Pasković, Igor AU - Lukić, Igor AU - Žurga, Paula AU - Majetić Germek, Valerija AU - Grozić, Kristina AU - Cukrov, Marin AU - Marcelić, Šime AU - Ban, Dean AU - Talhaoui, Nassima AU - Palčić, Igor AU - Rubinić, Vedran AU - Goreta Ban, Smiljana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:4152 TI - Determination of the Variability of Biophenols and Mineral Nutrients in Olive Leaves with Respect to Cultivar, Collection Period and Geographical Location for Their Targeted and Well-Timed Exploitation AU - Lukić, Igor AU - Pasković, Igor AU - Žurga, Paula AU - Majetić Germek, Valerija AU - Brkljača, Mia AU - Marcelić, Šime AU - Ban, Dean AU - Grozić, Kristina AU - Lukić, Marina AU - Užila, Zoran AU - Goreta Ban, Smiljana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3887 TI - Utjecaj bistrenja bentonitom tijekom alkoholne fermentacije na proteinsku stabilnost, arome, fenole i senzorsku kvalitetu vina Malvazije Istarske AU - Horvat, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:2287 TI - KARAKTERISTIČNI PROFILI HIDROKSIBENZOJEVIH I HIDROKSICIMETNIH KISELINA TE FLAVAN-3-OLA U BIJELIM VINIMA RAZLIČITIH KULTIVARA AU - Milaković-Ergotić, Ira DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:2289 TI - KARAKTERIZACIJA I DIFERENCIJACIJA CRNIH VINA RAZLIČITIH KULTIVARA NA OSNOVI SASTAVA FENOLNIH SPOJEVA AU - Zgrablić, Lara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - pbf:4157 TI - Bentonite fining during fermentation reduces the dosage required and exhibits significant side-effects on phenols, free and bound aromas, and sensory quality of white wine AU - Horvat, Ivana AU - Radeka, Sanja AU - Plavša, Tomislav AU - Lukić, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:5142 TI - Boron foliar application enhances oleuropein level and modulates volatile compound composition in olive leaves AU - Pasković, Igor AU - Soldo, Barbara AU - Talhaoui, Nassima AU - Palčić, Igor AU - Brkljača, Mia AU - Koprivnjak, Olivera AU - Majetić Germek, Valerija AU - Ban, Dean AU - Klanjac, Jana AU - Franić, Mario AU - Žurga, Paula AU - Grozić, Kristina AU - Lukić, Igor AU - Goreta Ban, Smiljana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:806 TI - UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) AU - Zgrablić, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:791 TI - UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE AU - Opačak, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:5176 TI - Complex interactive effects of ripening degree, malaxation duration and temperature on Oblica cv. virgin olive oil phenols, volatiles and sensory quality AU - Lukić, Igor AU - Žanetić, Mirella AU - Jukić Špika, Maja AU - Lukić, Marina AU - Koprivnjak, Olivera AU - Brkić Bubola, Karolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:1083 TI - KARAKTERIZACIJA LIKERA TERANINO NA OSNOVI FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA I SENZORNIH SVOJSTAVA AU - Tuntar, Vanessa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:197 TI - UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA AU - Radolović, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:920 TI - Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome AU - Lukić, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -