TY - THES ID - pbf:4666 TI - Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva AU - Samardžić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4668 TI - Uspostava HACCP sustava u prodavaonici sladoleda Häagen - Dazs AU - Vučemilo, Nera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4407 TI - Nutritivni status vitamina D kod vrhunskih hrvatskih sportaša AU - Zonjić, Jadran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4346 TI - Povezanost gestacijskog dijabetesa s antropometrijskim parametrima te životnim i prehrambenim navikama trudnica u ovisnosti o statusu vitamina D AU - Zovko, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4214 TI - Procjena znanja, stavova i postupaka djelatnika supermarketa s obzirom na učestalost i tematiku provedenih edukacija o higijeni i sigurnosti hrane AU - Maslać, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4213 TI - Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom AU - Lastovčić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4188 TI - Primjena jestivih filmova s biljnim ekstraktim u proizvodnji polutvrdih sireva prema HACCP načelima AU - Rešetar, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4150 TI - Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku AU - Kovačević, Tvrtko Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4115 TI - Validacija metode za određivanje glikogena kod školjkaša AU - Tokić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3961 TI - Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja AU - Marinović, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3792 TI - Validacijski postupci u određivanju sedativa u bubregu životinja primjenom UHPLC-MS/MS metode AU - Puntarić, Ada DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3836 TI - Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika odabranih supermarketa u gradu Zagrebu AU - Miladin, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3842 TI - Unos magnezija i vitamina D kod oboljelih od migrene AU - Bušić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3633 TI - Prilagodba prehrane u ekstremnim uvjetima okoliša za skijanje i daskanje AU - Gaube, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3634 TI - Utjecaj prehrane i dodataka prehrani na migrenu AU - Lučić, Ela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3574 TI - Utjecaj kriomljevenja i enzimskog tretmana na udjel vlakana u tretiranim uzorcima ljusaka heljde AU - Prodanović, Ana- Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3578 TI - Utjecaj migrene na prehranu i kvalitetu života oboljelih AU - Šagovac, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3558 TI - Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države AU - Tišljar, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3624 TI - Kontrola kvalitete uzoraka sladoleda na hrvatskom tržištu AU - Šarić, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3338 TI - Određvanje udjela trans izomera masnih kiselina u margarinima AU - Prskalo, Anamaria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3456 TI - Analiza čokoladnih i kakao napitaka s dodatkom eutektičkih otapala primjenom elektronskog jezika AU - Žgela, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3473 TI - Biodostupnost mineralnih tvari u nusproizvodima žitarica i uljarica tretiranih kriomljevenjem i ultrazvukom visokog intenziteta AU - Poljanec, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3458 TI - Provedba audita norme ISO 9001 u tvrtki TIM ZIP d.o.o. AU - Zubac, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3491 TI - Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima AU - Pešić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3434 TI - Procjena i znanje o sigurnosti hrane u kantinama AU - Vitko, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3151 TI - Utjecaj enzimskog tretmana na antioksidativnu aktivnost i udjel ukupnih fenolnih spojeva ljusaka heljde kriomljevenih do veličine čestica < 56 μm AU - Rnjak, Viktorija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3385 TI - Izrada dokumentacije za provođenje postupka zaštite naziva "Samoborska kremšnita" oznakom zajamčeno tradicionalni specijalitet AU - Mioč, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3150 TI - Udjel ukupnih fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost kriomljevenih ljuski heljde tretiranih hemicelulazom i celulazom AU - Tokić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3412 TI - FSSC sustav - značajke i primjena u prehrambenoj industriji AU - Kapetanović, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3236 TI - Utjecaj kriomljevenja i ultrazvuka visokog intenziteta na prehrambena vlakna posija prosa i bučine pogače AU - Nejašmić, Diana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3003 TI - Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo AU - Zavadlav, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3267 TI - Određivanje prisutnosti alergena lješnjaka u čokoladi i čokoladnim proizvodima AU - Radalj, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2933 TI - Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim pločicama AU - Birovčec, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2932 TI - Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim prahovima AU - Benšek, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2639 TI - Određivanje udjela ukupnih fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u bezglutenskom kiselom tijestu i kruhu s dodatkom brašna žutog graška AU - Štoler, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2635 TI - Utjecaj brašna žutog graška i uvjeta kiseljenja tijesta na udjel šećera i kiselina u fazama proizvodnje bezglutenskog kruha AU - Mačešić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2708 TI - Razvoj testa i senzorska analiza mirisa bezglutenskog kruha AU - Kovač, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2561 TI - Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom AU - Pinčar, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2571 TI - Određivanje hranjive vrijednosti slastica kemijskom analizom i metodom izračuna iz tablica kemijskog sastava AU - Bušić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2526 TI - Usporedba metoda određivanja hranjive vrijednosti slastica AU - Štrkalj, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2362 TI - Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha frap metodom AU - Rora, Tina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:311 TI - Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu AU - Böhm, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:160 TI - Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava AU - Mioč, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:221 TI - Optimizacija i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje aldehida i ketona u uzorcima bezglutenskog kruha AU - Kišić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:217 TI - Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti AU - Turk, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:152 TI - Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad AU - Nejašmić, Diana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:1723 TI - Flour - Bread '15 : Proceedings of the 8th International Congress Flour - Bread '15 AU - Ajredini, Saša AU - Andrejaš, Martina AU - Avdić, Azem AU - Avdić, Gordan AU - Babić, Hrvoje AU - Barišić, Nada AU - Bartalné-Berceli, Monika AU - Bliznikas, Saulius AU - Bodroža-Solarov, Marija AU - Borges, Saulo AU - Brkljača, Jovana AU - Čabarkapa, Ivana AU - Čačić Kenjerić, Frane AU - Cesnuleviciene, Ruta AU - Cinkmanis, Ingmars AU - Colić Barić, Irena AU - Čukelj, Nikolina AU - Ćurić, Duška AU - Czyż, Jaroslav AU - Dimić, Gordana AU - Domin, Marek AU - Dukić, Branimir AU - Dukić, Stojanka AU - Durak, Agata AU - Dziki, Dariusz AU - Efendić, Tamara AU - Filipčev, Bojana AU - Fonovich, Teresa AU - Gagula, Goran AU - Galoburda, Ruta AU - Gawlik-Dziki, Urszula AU - Gergely, Szilveszter AU - Grgić, Marija AU - Guberac, Sunčica AU - Guberac, Vlado AU - Hadžiomerović, Edina AU - Hruškar, Mirjana AU - Hrušková, Marie AU - Ištvanić, Tea AU - Ivić, Marko AU - Izsó, Eszter AU - Jablonskyte-Rasce, Danute AU - Jambrec, Dubravka AU - Janaviciene, Sigita AU - Jovanov, Pavle AU - Jukić, Marko AU - Karklina, Daina AU - Karnaš, Maja AU - Keriene, Ilona AU - Klava, Dace AU - Koceva Komlenić, Daliborka AU - Kolak, Paola AU - Kozłowicz, Katarzyna AU - Kronberga, Arta AU - Krpan, Marina AU - Krstanović, Vinko AU - Krulj, Jelena AU - Krzysiak, Zbigniew AU - Kunić, Tihana AU - Lalić, Alojzije AU - Lukinac, Jasmina AU - Mandić, Anamarija AU - Mankeviciene, Audrone AU - Marić, Sonja AU - Maričić, Nikola AU - Mastanjević, Krešimir AU - Mastanjević, Kristina AU - Miličević, Dijana AU - Mujdanović, Selma AU - Mujkić, Nedreta AU - Nedeljković, Nataša AU - Novotni, Dubravka AU - Pavičić, Josipa AU - Pérez-Coll, Cristina AU - Pestorić, Mladenka AU - Petrčić, Kristina AU - Petrović, Sonja AU - Plavšić, Dragana AU - Polimac, Mirjana AU - Psodorov, Đorđe AU - Rakcejeva, Tatjana AU - Réka, Juhasz AU - Rumbak, Ivana AU - Ružić, Ivan AU - Sakač, Marijana AU - Sakač, Nikola AU - Salgó, Andras AU - Sęczyk, Łukasz AU - Selmić, Maida AU - Sfara, Valeria AU - Šarić, Ljubiša AU - Šimić, Gordana AU - Šimurina, Olivera AU - Skudra, Liga AU - Slačanac, Vedran AU - Straumite, Evita AU - Strelec, Ivica AU - Švec, Ivan AU - Świeca, Michal AU - Tudor, Petra AU - Vacek, Kristina AU - Vecstaudza, Agnese AU - Velić, Natalija AU - Voučko, Bojana AU - Vrana Špoljarić, Ivna AU - Vukobratović, Marija AU - Zagorska, Jelena AU - Živoder, Dubravka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2803 TI - Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad AU - Krpan, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -