TY - THES ID - pbf:4385 TI - Stability of fatty acid composition, phenolic and volatile compounds in varietal extra virgin olive oils during storage and heating AU - Klisović, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4306 TI - Utjecaj prirodnih dodataka na bazi maslinova lista tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorna svojstva proizvedenih ulja AU - Novoselić, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:5176 TI - Complex interactive effects of ripening degree, malaxation duration and temperature on Oblica cv. virgin olive oil phenols, volatiles and sensory quality AU - Lukić, Igor AU - Žanetić, Mirella AU - Jukić Špika, Maja AU - Lukić, Marina AU - Koprivnjak, Olivera AU - Brkić Bubola, Karolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:5345 TI - Filtered vs. Naturally Sedimented and Decanted Virgin Olive Oil during storage: Effect on Quality and Composition AU - Brkić Bubola, Karolina AU - Lukić, Marina AU - Mofardin, Irena AU - Butumović, Anamarija AU - Koprivnjak, Olivera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:2036 TI - Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola AU - Brkić Bubola, Karolina AU - Koprivnjak, Olivera AU - Sladonja, Barbara AU - Škevin, Dubravka AU - Belobrajić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2820 TI - Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava AU - Brkić Bubola, Karolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -