@mastersthesis{unin:6082, author = {{Puž, Domagoj}}, title = {{Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda}}, } @mastersthesis{pbf:4621, author = {{Pilić, Daria}}, title = {{Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta}}, } @mastersthesis{unin:5965, author = {{Vuk, Nikolina}}, title = {{Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva}}, } @mastersthesis{pbf:4397, author = {{Vranković, Lucija}}, title = {{Optimiranje postupka proizvodnje sireva od kravljeg mlijeka s dodatkom ekstrakta lista masline (Olea europaea L.)}}, } @mastersthesis{pbf:4378, author = {{Lukenda, Valentina}}, title = {{Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade}}, } @mastersthesis{pbf:4376, author = {{Blažević, Ivana}}, title = {{Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka}}, } @mastersthesis{unin:5315, author = {{Jerković, Stella-Vanessa}}, title = {{Laktoza u mlijeku i mliječnim proizvodima}}, } @mastersthesis{unin:5383, author = {{Belković, Mateja}}, title = {{Primjena probiotičkih bakterija u mljekarstvu}}, } @mastersthesis{unin:5313, author = {{Lugomer, Petra}}, title = {{Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka}}, } @mastersthesis{unin:5389, author = {{Srnojević, Jelena}}, title = {{Tradicionalni sirevi Hrvatske}}, } @mastersthesis{unin:5362, author = {{Vučinić, Dragana}}, title = {{Usporedba sastava i svojstava sirutke proizvedene primjenom različitih tehnoloških postupaka podsiravanja mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:4622, author = {{Mustapić, Ksenija}}, title = {{Optimiranje fermentacije kokosovog napitka te određivanje fizikalno – kemijskih i senzorskih svojstava}}, } @mastersthesis{pbf:4250, author = {{Miletić, Ivan}}, title = {{Praćenje kvalitete kobiljeg mlijeka tijekom skladištenja u zamrznutom obliku}}, } @mastersthesis{pbf:4234, author = {{Zrnić, Karla}}, title = {{Praćenje kvalitete mlijeka magarice tijekom zamrzavanja i skladištenja}}, } @mastersthesis{pbf:4188, author = {{Rešetar, Ivana}}, title = {{Primjena jestivih filmova s biljnim ekstraktim u proizvodnji polutvrdih sireva prema HACCP načelima}}, } @mastersthesis{pbf:4107, author = {{Milić, Jakov David}}, title = {{Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima}}, } @mastersthesis{pbf:4137, author = {{Popadić, Elena}}, title = {{Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:4128, author = {{Rudnik, Martina}}, title = {{Izrada prijedloga HACCP-plana u proizvodnji tradicionalnih sireva tvrdog tipa – primjer paškog sira}}, } @mastersthesis{pbf:4151, author = {{Križanac, Valentina}}, title = {{Optimiranje proizvodnje zobenog napitka iz zrna zobi te proizvodnja fermentiranog proizvoda}}, } @mastersthesis{pbf:4096, author = {{Šifner, Marija}}, title = {{Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka}}, } @mastersthesis{pbf:4133, author = {{Kuljak, Natalija}}, title = {{Elaborat tehničko – tehnološkog rješenja pogona mljekare}}, } @mastersthesis{pbf:4093, author = {{Novak, Marina}}, title = {{Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka}}, } @mastersthesis{pbf:3997, author = {{Macut, Nina}}, title = {{Utjecaj kalcijevih soli na tehnološki proces proizvodnje, fizikalno-kemijske, teksturalne i senzorske karakteristike kuhanog sira}}, } @mastersthesis{pbf:3967, author = {{Ivček, Barbara}}, title = {{Tradicionalni sirevi hrvatske- karakteristike i tehnologija proizvodnje}}, } @mastersthesis{pbf:3928, author = {{Vukelić, Maja}}, title = {{Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi}}, } @mastersthesis{pbf:3899, author = {{Filipan, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline (Olea europaea) na fizikalnokemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:3845, author = {{Devčić, Iva}}, title = {{Utjecaj dodatka ekstrakata lista masline na sigurnost, sastav i svojstva jogurta od kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:3698, author = {{Sačić, Mihaela}}, title = {{Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva}}, } @mastersthesis{pbf:3564, author = {{Rajačić, Maja}}, title = {{Mogućnost primjene moringe u proizvodima od kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:3626, author = {{Pavišić, Zrinka}}, title = {{Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta}}, } @mastersthesis{pbf:3226, author = {{Hrvatin, Lucija}}, title = {{Utjecaj dodatka ekstrakta majčine dušice i protektivne kulture na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:3242, author = {{Lovrić, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka ekstrakata majčine dušice i cvjetova bazge na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:3288, author = {{Martić, Ivan}}, title = {{Svojstva i trajnost svježeg ovčjeg sira proizvedenog dodatkom protektivne kulture}}, } @mastersthesis{pbf:3273, author = {{Kukolja, Hana}}, title = {{Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:3286, author = {{Keškić, Marta}}, title = {{Utjecaj starter kultura na svojstva svježeg sira}}, } @mastersthesis{pbf:2971, author = {{Čabrilo, Tereza}}, title = {{Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira}}, } @mastersthesis{pbf:2703, author = {{Marasović, Iva}}, title = {{Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi}}, } @phdthesis{pbf:2859, author = {{Barukčić, Irena}}, title = {{Optimiranje djelotvornosti procesa mikrofiltracije i ultrafiltracije sirutke primjenom keramičkih membrana}}, }