pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn unin:6082,thesis,"Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda","Puž, Domagoj",,,,,,,, unin:5965,thesis,"Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva","Vuk, Nikolina",,,,,,,, pbf:4397,thesis,"Optimiranje postupka proizvodnje sireva od kravljeg mlijeka s dodatkom ekstrakta lista masline (Olea europaea L.)","Vranković, Lucija",,,,,,,, pbf:4378,thesis,"Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade","Lukenda, Valentina",,,,,,,, pbf:4376,thesis,"Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka","Blažević, Ivana",,,,,,,, unin:5315,thesis,"Laktoza u mlijeku i mliječnim proizvodima","Jerković, Stella-Vanessa",,,,,,,, unin:5383,thesis,"Primjena probiotičkih bakterija u mljekarstvu","Belković, Mateja",,,,,,,, unin:5313,thesis,"Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka","Lugomer, Petra",,,,,,,, unin:5389,thesis,"Tradicionalni sirevi Hrvatske","Srnojević, Jelena",,,,,,,, unin:5362,thesis,"Usporedba sastava i svojstava sirutke proizvedene primjenom različitih tehnoloških postupaka podsiravanja mlijeka","Vučinić, Dragana",,,,,,,, pbf:4250,thesis,"Praćenje kvalitete kobiljeg mlijeka tijekom skladištenja u zamrznutom obliku","Miletić, Ivan",,,,,,,, pbf:4234,thesis,"Praćenje kvalitete mlijeka magarice tijekom zamrzavanja i skladištenja","Zrnić, Karla",,,,,,,, pbf:4188,thesis,"Primjena jestivih filmova s biljnim ekstraktim u proizvodnji polutvrdih sireva prema HACCP načelima","Rešetar, Ivana",,,,,,,, pbf:4107,thesis,"Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima","Milić, Jakov David",,,,,,,, pbf:4137,thesis,"Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kozjeg mlijeka","Popadić, Elena",,,,,,,, pbf:4128,thesis,"Izrada prijedloga HACCP-plana u proizvodnji tradicionalnih sireva tvrdog tipa – primjer paškog sira","Rudnik, Martina",,,,,,,, pbf:4151,thesis,"Optimiranje proizvodnje zobenog napitka iz zrna zobi te proizvodnja fermentiranog proizvoda","Križanac, Valentina",,,,,,,, pbf:4096,thesis,"Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka","Šifner, Marija",,,,,,,, pbf:4133,thesis,"Elaborat tehničko – tehnološkog rješenja pogona mljekare","Kuljak, Natalija",,,,,,,, pbf:4093,thesis,"Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka","Novak, Marina",,,,,,,, pbf:3997,thesis,"Utjecaj kalcijevih soli na tehnološki proces proizvodnje, fizikalno-kemijske, teksturalne i senzorske karakteristike kuhanog sira","Macut, Nina",,,,,,,, pbf:3967,thesis,"Tradicionalni sirevi hrvatske- karakteristike i tehnologija proizvodnje","Ivček, Barbara",,,,,,,, pbf:3928,thesis,"Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi","Vukelić, Maja",,,,,,,, pbf:3899,thesis,"Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline (Olea europaea) na fizikalnokemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka","Filipan, Katarina",,,,,,,, pbf:3845,thesis,"Utjecaj dodatka ekstrakata lista masline na sigurnost, sastav i svojstva jogurta od kozjeg mlijeka","Devčić, Iva",,,,,,,, pbf:3698,thesis,"Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva","Sačić, Mihaela",,,,,,,, pbf:3564,thesis,"Mogućnost primjene moringe u proizvodima od kozjeg mlijeka","Rajačić, Maja",,,,,,,, pbf:3626,thesis,"Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta","Pavišić, Zrinka",,,,,,,, pbf:3226,thesis,"Utjecaj dodatka ekstrakta majčine dušice i protektivne kulture na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka","Hrvatin, Lucija",,,,,,,, pbf:3242,thesis,"Utjecaj dodatka ekstrakata majčine dušice i cvjetova bazge na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka","Lovrić, Katarina",,,,,,,, pbf:3288,thesis,"Svojstva i trajnost svježeg ovčjeg sira proizvedenog dodatkom protektivne kulture","Martić, Ivan",,,,,,,, pbf:3273,thesis,"Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka","Kukolja, Hana",,,,,,,, pbf:3286,thesis,"Utjecaj starter kultura na svojstva svježeg sira","Keškić, Marta",,,,,,,, pbf:2971,thesis,"Mogućnosti primjene nekih novih metoda pakiranja u proizvodnji sira","Čabrilo, Tereza",,,,,,,, pbf:2703,thesis,"Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi","Marasović, Iva",,,,,,,, pbf:2859,dissertation,"Optimiranje djelotvornosti procesa mikrofiltracije i ultrafiltracije sirutke primjenom keramičkih membrana","Barukčić, Irena",,,,,,,,