pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4646,thesis,"Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji","Rožić, Valentina",,,,,,,, pbf:4317,thesis,"Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂","Šmic, Mihaela",,,,,,,, pbf:3818,thesis,"Stabilnost antocijana i boje vina tijekom starenja u boci","Benšek, Dora",,,,,,,, pbf:3833,thesis,"Stabilnost proantocijanidina vina tijekom starenja u boci","Birovčec, Ivana",,,,,,,, pbf:3620,thesis,"Utjecaj dodataka antioksidansa na stabilnost antocijana i tanina vina tijekom starenja","Marušić, Ana",,,,,,,, pbf:3417,thesis,"Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja na sastav polifenolnih i hlapivih spojeva vina tijekom starenja","Jurković, Marija",,,,,,,, pbf:3467,thesis,"Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka i dodatka antioksidansa na sastav polifenolnih spojeva i arome vina tijekom starenja","Magdić, Valentina",,,,,,,, pbf:3455,thesis,"Utjecaj ultrazvuka i dodatka antioksidansa na stabilnost polifenolnih spojeva i arome vina Cabernet Sauvignon","Kraljević, Rahela",,,,,,,, pbf:3362,thesis,"Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na sastav polifenola i kromatske karakteristike vina Cabernet Sauvignon","Ružman, Edi",,,,,,,, pbf:3358,thesis,"Utjecaj ultrazvuka visokih snaga i dodatka antioksidansa na sastav polifenolnih spojeva i arome vina tijekom starenja","Ljubić, Andrea",,,,,,,, pbf:3260,thesis,"Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina","Poturica, Vlatka",,,,,,,,