pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4560,dissertation,"Utilization of fruit processing by-products and edible films for enhancing nutritional value, bioactive potential and extending the shelf life of cookies","Molnar, Dunja",,,,,,,, agr:3039,thesis,"Nutritivni sastav svježeg lista koprive pakiranog u uvjetima modificirane atmosfere","Pišonić, Petra",,,,,,,, medri:7538,"journal article","Phase Behavior of NR/PMMA Semi-IPNs and Development of Porous Structures","Johna, Jacob; Klepac, Damir; Kurek, Mia; Ščetar, Mario; Galić, Kata; Valić, Srećko; Sabu, Thomas; Pius, Anitha",,,,,,,, pbf:4660,thesis,"Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine","Raguž, Katarina",,,,,,,, pbf:4291,book,"Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane","Galić, Kata; Kurek, Mia; Ščetar, Mario; Gabrić, Domagoj",,,,,,,, pbf:4406,thesis,"Karakterizacija filmova od alginata i kitozana s prirodnim antioksidansima iz ekstrakta ružmarina za pakiranje hrane","Hasl, Karolina",,,,,,,, pbf:4625,thesis,"Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja","Knežević, Ivona",,,,,,,, pbf:4339,thesis,"Razvoj i karakterizacija jestivih filmova od kitozana, želatine i galne kiseline","Poldan, Petra",,,,,,,, pbf:4087,thesis,"Priprema jestivog biofilma od kitozana i gume arabike s dodatkom ekstrakta sjemenki grožđa","Bionda, Helena",,,,,,,, pbf:4123,thesis,"Razvoj i karakterizacija filmova od kitozana i želatine za jestiva pakiranja","Bošnjak, Dora",,,,,,,, pbf:4121,thesis,"Inkapsulacija ekstrakata ružmarina dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem","Kucljak, Damir",,,,,,,, medri:7361,"journal article","Novel functional chitosan and pectin bio-based packaging films with encapsulated Opuntia-ficus indica waste","Kurek, Mia; Benbettaieb, Nasreddine; Ščetar, Mario; Chaudy, Eliot; Elez-Garofulić, Ivona; Repajić, Maja; Klepac, Damir; Valić, Srećko; Debeaufort, Frédéric; Galić, Kata",,,,,,,, pbf:3804,thesis,"Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane","Jadrejčić, Erik",,,,,,,, pbf:3829,thesis,"Primjena jestivih filmova obogaćenih ekstraktima lišća masline i koprive za prženje krumpira","Radošević, Lea",,,,,,,, pbf:3848,thesis,"Primjena biorazgradivog pakiranja hrane i utjecaj na rok trajnosti s obzirom na njihovu razgradivost","Boras, Lucija",,,,,,,, pbf:3464,thesis,"Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira","Marić, Martina",,,,,,,, pbf:3195,thesis,"Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru","Trojić, Petra",,,,,,,, pbf:3294,thesis,"Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane","Hlupić, Lucija",,,,,,,,