@mastersthesis{pbf:4399, author = {{Sačić, Mihaela}}, title = {{Utjecaj dodatka smeđe morske alge na kvalitetu sušenih kuhanih i sušenih fermentiranih kobasica}}, } @mastersthesis{pbf:4343, author = {{Majcen, Krešimir}}, title = {{Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu}}, } @phdthesis{pbf:4290, author = {{Poljanec, Ivna}}, title = {{Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta}}, } @mastersthesis{pbf:4224, author = {{Vlašić, Antonia}}, title = {{Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta}}, } @mastersthesis{pbf:4015, author = {{Peternel, Lea}}, title = {{Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum}}, } @mastersthesis{pbf:3804, author = {{Jadrejčić, Erik}}, title = {{Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane}}, } @mastersthesis{pbf:3854, author = {{Jurković, Karmen}}, title = {{Proteolitički procesi u dimljenom pršutu nakon faze zrenja}}, } @mastersthesis{pbf:3592, author = {{Katavić, Josipa}}, title = {{Utjecaj anatomske lokacije mišića na udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dalmatinskom pršutu nakon faze zrenja}}, } @mastersthesis{pbf:3481, author = {{Novina, Katarina}}, title = {{Utjecaj anatomske lokacije mišića na hlapive spojeve tijekom prvih pet mjeseci proizvodnje Dalmatinskog pršuta}}, } @mastersthesis{pbf:3756, author = {{Prežigalo, Martina}}, title = {{Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane}}, } @mastersthesis{pbf:3201, author = {{Brcko, Juraj}}, title = {{Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta}}, } @mastersthesis{pbf:3371, author = {{Badenić, Petra}}, title = {{Promjene na proteinima i parametrima teksture tijekom prve četiri faze proizvodnje dimljenog pršuta}}, } @mastersthesis{pbf:3113, author = {{Jelačić, Nives}}, title = {{Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu}}, } @mastersthesis{pbf:3263, author = {{Bosotin, Matea}}, title = {{Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima}}, } @mastersthesis{pbf:3061, author = {{Bogešić, Iva}}, title = {{Bioaktivni peptidi u pršutima}}, } @phdthesis{pbf:3004, author = {{Petričević, Sandra}}, title = {{Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta}}, } @mastersthesis{pbf:3310, author = {{Turk, Martina}}, title = {{Određivanje fizikalno kemijskih parametara i stupnja proteolize u dimljenom pršutu}}, } @mastersthesis{pbf:3301, author = {{Planinčić, Hedviga}}, title = {{Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta}}, } @mastersthesis{pbf:3302, author = {{Levak, Monika}}, title = {{Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura}}, } @phdthesis{pbf:2869, author = {{Marušić Radovčić, Nives}}, title = {{Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta}}, }