pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4621,thesis,"Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta","Pilić, Daria",,,,,,,, pbf:4399,thesis,"Utjecaj dodatka smeđe morske alge na kvalitetu sušenih kuhanih i sušenih fermentiranih kobasica","Sačić, Mihaela",,,,,,,, pbf:4343,thesis,"Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu","Majcen, Krešimir",,,,,,,, pbf:4290,dissertation,"Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta","Poljanec, Ivna",,,,,,,, pbf:4224,thesis,"Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta","Vlašić, Antonia",,,,,,,, pbf:4015,thesis,"Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum","Peternel, Lea",,,,,,,, pbf:3804,thesis,"Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane","Jadrejčić, Erik",,,,,,,, pbf:3854,thesis,"Proteolitički procesi u dimljenom pršutu nakon faze zrenja","Jurković, Karmen",,,,,,,, pbf:3592,thesis,"Utjecaj anatomske lokacije mišića na udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dalmatinskom pršutu nakon faze zrenja","Katavić, Josipa",,,,,,,, pbf:3481,thesis,"Utjecaj anatomske lokacije mišića na hlapive spojeve tijekom prvih pet mjeseci proizvodnje Dalmatinskog pršuta","Novina, Katarina",,,,,,,, pbf:3756,thesis,"Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane","Prežigalo, Martina",,,,,,,, pbf:3201,thesis,"Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta","Brcko, Juraj",,,,,,,, pbf:3371,thesis,"Promjene na proteinima i parametrima teksture tijekom prve četiri faze proizvodnje dimljenog pršuta","Badenić, Petra",,,,,,,, pbf:3113,thesis,"Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu","Jelačić, Nives",,,,,,,, pbf:3263,thesis,"Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima","Bosotin, Matea",,,,,,,, pbf:3061,thesis,"Bioaktivni peptidi u pršutima","Bogešić, Iva",,,,,,,, pbf:3004,dissertation,"Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta","Petričević, Sandra",,,,,,,, pbf:3310,thesis,"Određivanje fizikalno kemijskih parametara i stupnja proteolize u dimljenom pršutu","Turk, Martina",,,,,,,, pbf:3301,thesis,"Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta","Planinčić, Hedviga",,,,,,,, pbf:3302,thesis,"Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura","Levak, Monika",,,,,,,, pbf:2869,dissertation,"Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta","Marušić Radovčić, Nives",,,,,,,,