TY - THES ID - pbf:4621 TI - Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta AU - Pilić, Daria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4660 TI - Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine AU - Raguž, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4399 TI - Utjecaj dodatka smeđe morske alge na kvalitetu sušenih kuhanih i sušenih fermentiranih kobasica AU - Sačić, Mihaela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4343 TI - Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu AU - Majcen, Krešimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4290 TI - Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta AU - Poljanec, Ivna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4224 TI - Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta AU - Vlašić, Antonia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4015 TI - Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum AU - Peternel, Lea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3804 TI - Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane AU - Jadrejčić, Erik DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3854 TI - Proteolitički procesi u dimljenom pršutu nakon faze zrenja AU - Jurković, Karmen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3592 TI - Utjecaj anatomske lokacije mišića na udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dalmatinskom pršutu nakon faze zrenja AU - Katavić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3481 TI - Utjecaj anatomske lokacije mišića na hlapive spojeve tijekom prvih pet mjeseci proizvodnje Dalmatinskog pršuta AU - Novina, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3756 TI - Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane AU - Prežigalo, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3201 TI - Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta AU - Brcko, Juraj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3371 TI - Promjene na proteinima i parametrima teksture tijekom prve četiri faze proizvodnje dimljenog pršuta AU - Badenić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3113 TI - Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu AU - Jelačić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3263 TI - Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima AU - Bosotin, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3061 TI - Bioaktivni peptidi u pršutima AU - Bogešić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3004 TI - Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta AU - Petričević, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3310 TI - Određivanje fizikalno kemijskih parametara i stupnja proteolize u dimljenom pršutu AU - Turk, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3301 TI - Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta AU - Planinčić, Hedviga DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3302 TI - Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura AU - Levak, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2869 TI - Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta AU - Marušić Radovčić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -