pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn pbf:4399 thesis "Utjecaj dodatka smeđe morske alge na kvalitetu sušenih kuhanih i sušenih fermentiranih kobasica" "Sačić, Mihaela" pbf:4343 thesis "Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu" "Majcen, Krešimir" pbf:4290 dissertation "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta" "Poljanec, Ivna" pbf:4224 thesis "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta" "Vlašić, Antonia" pbf:4015 thesis "Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum" "Peternel, Lea" pbf:3804 thesis "Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane" "Jadrejčić, Erik" pbf:3854 thesis "Proteolitički procesi u dimljenom pršutu nakon faze zrenja" "Jurković, Karmen" pbf:3592 thesis "Utjecaj anatomske lokacije mišića na udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dalmatinskom pršutu nakon faze zrenja" "Katavić, Josipa" pbf:3481 thesis "Utjecaj anatomske lokacije mišića na hlapive spojeve tijekom prvih pet mjeseci proizvodnje Dalmatinskog pršuta" "Novina, Katarina" pbf:3756 thesis "Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane" "Prežigalo, Martina" pbf:3201 thesis "Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta" "Brcko, Juraj" pbf:3371 thesis "Promjene na proteinima i parametrima teksture tijekom prve četiri faze proizvodnje dimljenog pršuta" "Badenić, Petra" pbf:3113 thesis "Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu" "Jelačić, Nives" pbf:3263 thesis "Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima" "Bosotin, Matea" pbf:3061 thesis "Bioaktivni peptidi u pršutima" "Bogešić, Iva" pbf:3004 dissertation "Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta" "Petričević, Sandra" pbf:3310 thesis "Određivanje fizikalno kemijskih parametara i stupnja proteolize u dimljenom pršutu" "Turk, Martina" pbf:3301 thesis "Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta" "Planinčić, Hedviga" pbf:3302 thesis "Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura" "Levak, Monika" pbf:2869 dissertation "Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta" "Marušić Radovčić, Nives"