@mastersthesis{pbf:4640, author = {{Petrinić, Andrea}}, title = {{Uklanjanje fumonizina B1 primjenom otpada riblje industrije}}, } @mastersthesis{pbf:4411, author = {{Mandić, Ana}}, title = {{Praćenje kvalitete buđole tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{pbf:4624, author = {{Obradović, Željana}}, title = {{Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora}}, } @mastersthesis{pbf:4628, author = {{Zadro, Nikolina}}, title = {{Uklanjanje klorofila iz etanolonog ekstrakta lista i cvijeta konoplje}}, } @phdthesis{pbf:4290, author = {{Poljanec, Ivna}}, title = {{Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta}}, } @mastersthesis{pbf:4221, author = {{Žepina, Maja}}, title = {{Utjecaj dodatka lanenog sjemena u ishrani kokoši nesilica na sastav masnih kiselina jaja}}, } @mastersthesis{pbf:3915, author = {{Pavlović, Ivanka}}, title = {{Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora}}, } @mastersthesis{pbf:3838, author = {{Pavić, Ivona}}, title = {{Biocidi za dezinfekciju ruku i površina na tržištu RH}}, } @mastersthesis{pbf:3563, author = {{Gauta, Tonka}}, title = {{Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe}}, } @mastersthesis{pbf:3495, author = {{Pehar, Katarina}}, title = {{Utjecaj ekstrakata začinskog bilja na oksidaciju masti tijekom skladištenja sous vide pripremljenog lososa}}, } @mastersthesis{pbf:3474, author = {{Šepak, Andrea}}, title = {{Utjecaj različitih parametara sous-vide metode termičke obrade i hladnog skladištenja na promjene svojstava bakalara (Gadus morhua L.)}}, } @mastersthesis{pbf:3178, author = {{Bukal, Valentina}}, title = {{Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva}}, } @phdthesis{pbf:2880, author = {{Janči, Tibor}}, title = {{Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe}}, }