@mastersthesis{pbf:3540, author = {{Skendrović, Hanna}}, title = {{Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu}}, keywords = {{aroma vina;fermentacijska aroma;GC/MS;baždarne krivulje;wine aroma;fermentation aroma;GC/MS;calibration curves}}, url = {{https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792106}}, } @mastersthesis{pbf:3539, author = {{Šenjug, Dora}}, title = {{Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina}}, keywords = {{aroma;hlapivi sumporni spojevi;sortni tioli;vino;aroma;varietal thiols;volatile sulfur compounds;wine}}, url = {{https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196}}, } @mastersthesis{pbf:3748, author = {{Dorner, Amanda}}, title = {{Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama}}, keywords = {{aroma starenja;plinska kromatografija;Pošip;SPME;aged bouquet;gas chromatography;Pošip;SPME}}, url = {{https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541136}}, } @phdthesis{pbf:2912, author = {{Tomašević, Marina}}, title = {{Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip}}, keywords = {{antioksidansi;aroma;glutation;hlapivi tioli;Pošip;predfermentativna maceracija;soj kvasaca;vino;antioxidants;aroma;glutathione;volatile thiols;Pošip;pre-fermentative maceration;yeast strain;wine}}, url = {{https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190}}, } @mastersthesis{pbf:1375, author = {{Đapić, Marina}}, title = {{Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na sastav ukupnih fenola i ukupnih flavonoida mandarine (C. reticulata L.)}}, keywords = {{fenoli;flavonoidi mandarina;neflavonoidi;phenolic compounds;flavonoids;mandarin;nonflavonoids}}, url = {{https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985575}}, }