@mastersthesis{pbf:4278, author = {{Đebro, Matea}}, title = {{Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina}}, } @phdthesis{pbf:4304, author = {{Lukić, Katarina}}, title = {{Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine}}, } @mastersthesis{pbf:3540, author = {{Skendrović, Hanna}}, title = {{Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu}}, } @mastersthesis{pbf:3539, author = {{Šenjug, Dora}}, title = {{Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina}}, } @mastersthesis{pbf:3748, author = {{Dorner, Amanda}}, title = {{Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama}}, } @phdthesis{pbf:2912, author = {{Tomašević, Marina}}, title = {{Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip}}, } @mastersthesis{pbf:1375, author = {{Đapić, Marina}}, title = {{Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na sastav ukupnih fenola i ukupnih flavonoida mandarine (C. reticulata L.)}}, }