pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4278,thesis,"Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina","Đebro, Matea",,,,,,,, pbf:4304,dissertation,"Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine","Lukić, Katarina",,,,,,,, pbf:3540,thesis,"Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu","Skendrović, Hanna",,,,,,,, pbf:3539,thesis,"Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina","Šenjug, Dora",,,,,,,, pbf:3748,thesis,"Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama","Dorner, Amanda",,,,,,,, pbf:2912,dissertation,"Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip","Tomašević, Marina",,,,,,,, pbf:1375,thesis,"Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na sastav ukupnih fenola i ukupnih flavonoida mandarine (C. reticulata L.)","Đapić, Marina",,,,,,,,