TY - THES ID - pbf:3540 TI - Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu AU - Skendrović, Hanna KW - aroma vina KW - fermentacijska aroma KW - GC/MS KW - baždarne krivulje KW - wine aroma KW - fermentation aroma KW - GC/MS KW - calibration curves PY - 2020/06/15/ UR - https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792106 DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3539 TI - Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina AU - Šenjug, Dora KW - aroma KW - hlapivi sumporni spojevi KW - sortni tioli KW - vino KW - aroma KW - varietal thiols KW - volatile sulfur compounds KW - wine PY - 2020/06/15/ UR - https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196 DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3748 TI - Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama AU - Dorner, Amanda KW - aroma starenja KW - plinska kromatografija KW - Pošip KW - SPME KW - aged bouquet KW - gas chromatography KW - Pošip KW - SPME PY - 2019/07/09/ UR - https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541136 DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2912 TI - Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip AU - Tomašević, Marina KW - antioksidansi KW - aroma KW - glutation KW - hlapivi tioli KW - Pošip KW - predfermentativna maceracija KW - soj kvasaca KW - vino KW - antioxidants KW - aroma KW - glutathione KW - volatile thiols KW - Pošip KW - pre-fermentative maceration KW - yeast strain KW - wine PY - 2017/06/14/ UR - https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190 DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1375 TI - Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na sastav ukupnih fenola i ukupnih flavonoida mandarine (C. reticulata L.) AU - Đapić, Marina KW - fenoli KW - flavonoidi mandarina KW - neflavonoidi KW - phenolic compounds KW - flavonoids KW - mandarin KW - nonflavonoids PY - 2011/03/03/ UR - https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985575 DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -