@mastersthesis{pbf:4652, author = {{Hrupački, Matea}}, title = {{Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda}}, } @mastersthesis{pbf:4536, author = {{Gracin, Mia}}, title = {{Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla}}, } @phdthesis{pbf:4169, author = {{Jakopović, Željko}}, title = {{Utjecaj odabranih sojeva vinskih kvasaca na vezanje, razgradnju i toksičnost okratoksina A u in vitro uvjetima}}, } @article{medri:5527, author = {{Frece, Jadranka and Vrdoljak, Marija and Filipčić, Mija and Jelić, Marko and Čanak, Iva and Jakopović, Željko and Pleadin, Jelka and Gobin, Ivana and Landeka Dragičević, Tibela and Markov, Ksenija}}, title = {{Microbiological quality and variability of natural microbiota in Croatian cheese maturing in lambskin sacks}}, } @mastersthesis{pbf:642, author = {{Jakopović, Željko}}, title = {{Fizikalno-kemijski sastav prsnog mišića kamenjarki (Alectoris gracea) sa četiri različita staništa}}, } @mastersthesis{pbf:1051, author = {{Jakopović, Željko}}, title = {{Antioksidacijska svojstva flavonoida}}, }