pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4652,thesis,"Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda","Hrupački, Matea",,,,,,,, pbf:4536,thesis,"Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla","Gracin, Mia",,,,,,,, pbf:4169,dissertation,"Utjecaj odabranih sojeva vinskih kvasaca na vezanje, razgradnju i toksičnost okratoksina A u in vitro uvjetima","Jakopović, Željko",,,,,,,, medri:5527,"journal article","Microbiological quality and variability of natural microbiota in Croatian cheese maturing in lambskin sacks","Frece, Jadranka; Vrdoljak, Marija; Filipčić, Mija; Jelić, Marko; Čanak, Iva; Jakopović, Željko; Pleadin, Jelka; Gobin, Ivana; Landeka Dragičević, Tibela; Markov, Ksenija",,,,,,,, pbf:642,thesis,"Fizikalno-kemijski sastav prsnog mišića kamenjarki (Alectoris gracea) sa četiri različita staništa","Jakopović, Željko",,,,,,,, pbf:1051,thesis,"Antioksidacijska svojstva flavonoida","Jakopović, Željko",,,,,,,,