pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:3101,"journal article","Fermentative aroma compounds and sensory descriptors of traditional Croatian dessert wine Prošek from Plavac mali cv.","Budić-Leto, Irena; Zdunić, Goran; Banović, Mara; Kovačević Ganić, Karin; Tomić-Potrebuješ, Iva; Lovrić, Tomislav",,,,,,,, ptfos:908,dissertation,"Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke","Babić, Jurislav",,,,,,,, ptfos:941,dissertation,"Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda","Nedić Tiban, Nela",,,,,,,, ptfos:2517,thesis,"Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin)","Krnić, Mirko",,,,,,,,