Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Štriga, D. (2021). Utjecaj vrste otapala na antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista smokve (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952525
Štriga, Doroteja. "Utjecaj vrste otapala na antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista smokve." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952525
Štriga, Doroteja. "Utjecaj vrste otapala na antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista smokve." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952525
Štriga, D. (2021). 'Utjecaj vrste otapala na antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista smokve', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952525
Štriga D. Utjecaj vrste otapala na antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista smokve [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952525
D. Štriga, "Utjecaj vrste otapala na antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista smokve", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952525