prikaz prve stranice dokumenta Učinak metil-jasmonata i oštećenja biljnog tkiva na ekspresiju gena za ponoresinol-lariciresinol reduktazu u lanu Linum usitat
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Učinak metil-jasmonata i oštećenja biljnog tkiva na ekspresiju gena za ponoresinol-lariciresinol reduktazu u lanu Linum usitat

Čanađija, Maja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Čanađija, M. (2012). Učinak metil-jasmonata i oštećenja biljnog tkiva na ekspresiju gena za ponoresinol-lariciresinol reduktazu u lanu Linum usitat (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812635

Čanađija, Maja. "Učinak metil-jasmonata i oštećenja biljnog tkiva na ekspresiju gena za ponoresinol-lariciresinol reduktazu u lanu Linum usitat." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812635

Čanađija, Maja. "Učinak metil-jasmonata i oštećenja biljnog tkiva na ekspresiju gena za ponoresinol-lariciresinol reduktazu u lanu Linum usitat." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812635

Čanađija, M. (2012). 'Učinak metil-jasmonata i oštećenja biljnog tkiva na ekspresiju gena za ponoresinol-lariciresinol reduktazu u lanu Linum usitat', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812635

Čanađija M. Učinak metil-jasmonata i oštećenja biljnog tkiva na ekspresiju gena za ponoresinol-lariciresinol reduktazu u lanu Linum usitat [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 April 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812635

M. Čanađija, "Učinak metil-jasmonata i oštećenja biljnog tkiva na ekspresiju gena za ponoresinol-lariciresinol reduktazu u lanu Linum usitat", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812635

Please login to the repository to save this object to your list.