prikaz prve stranice dokumenta Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja

Žerjav, Biserka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis

Cite this document

Žerjav, B. (2011). Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav, Biserka. "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav, Biserka. "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav, B. (2011). 'Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav B. Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 May 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

B. Žerjav, "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Please login to the repository to save this object to your list.