prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke

Paro-Vidolin, Marina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Milk and Milk Products

Cite this document

Paro Vidolin, M. (2008). Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

Paro Vidolin, Marina. "Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

Paro Vidolin, Marina. "Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

Paro Vidolin, M. (2008). 'Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

Paro Vidolin M. Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 April 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

M. Paro Vidolin, "Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

Please login to the repository to save this object to your list.