prikaz prve stranice dokumenta Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja

Franolić, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Franolić, I. (2005). Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić, Ivana. "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić, Ivana. "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić, I. (2005). 'Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić I. Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 April 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

I. Franolić, "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Please login to the repository to save this object to your list.