University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Oil and Fat Technology
Cite this document
Blekić, M. (2012). Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247
Blekić, Monika. "Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247
Blekić, Monika. "Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247
Blekić, M. (2012). 'Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247
Blekić M. Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247
M. Blekić, "Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247