master's thesis
Study on effect of linseed oil production upon his chemical composition and sustainability 2

Monika Blekić (2012)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology
Cite this document...

Blekić, M. (2012). Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247

Blekić, Monika. "Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247

Blekić, Monika. "Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247

Blekić, M. (2012). 'Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247

Blekić M. Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247

M. Blekić, "Istraživanje različitih načina proizvodnje lanenog ulja na njegov kemijski sastav i oksidacijsku stabilnost", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295247