prikaz prve stranice dokumenta Molekularna karakterizacija neočekivanih genetičkih događaja nastalih tijekom zamjene gena u kvascu
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Molekularna karakterizacija neočekivanih genetičkih događaja nastalih tijekom zamjene gena u kvascu

Blasina, Valentino
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Blasina, V. (2012). Molekularna karakterizacija neočekivanih genetičkih događaja nastalih tijekom zamjene gena u kvascu (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504341

Blasina, Valentino. "Molekularna karakterizacija neočekivanih genetičkih događaja nastalih tijekom zamjene gena u kvascu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504341

Blasina, Valentino. "Molekularna karakterizacija neočekivanih genetičkih događaja nastalih tijekom zamjene gena u kvascu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504341

Blasina, V. (2012). 'Molekularna karakterizacija neočekivanih genetičkih događaja nastalih tijekom zamjene gena u kvascu', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504341

Blasina V. Molekularna karakterizacija neočekivanih genetičkih događaja nastalih tijekom zamjene gena u kvascu [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504341

V. Blasina, "Molekularna karakterizacija neočekivanih genetičkih događaja nastalih tijekom zamjene gena u kvascu", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504341

Please login to the repository to save this object to your list.