undergraduate thesis
Total phenol content and antioxidant properties of worts made by pilsner, munchen and caramel barley malt

Katja Cukon (2012)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document...

Cukon, K. (2012). Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113

Cukon, Katja. "Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113

Cukon, Katja. "Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113

Cukon, K. (2012). 'Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113

Cukon K. Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2019 August 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113

K. Cukon, "Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113