University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Cukon, K. (2012). Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113
Cukon, Katja. "Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113
Cukon, Katja. "Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113
Cukon, K. (2012). 'Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113
Cukon K. Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113
K. Cukon, "Udjel ukupnih fenola i antioksidacijska svojstva sladovina pripravljenih od pilsner, münchenskog i karamelnog ječmenog slada", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212113