University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology
Cite this document
Kasavica, N. (2012). Bakteriološka kakvoća vode za piće iz izvorišta Virovitičko-podravske županije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016995
Kasavica, Nataša. "Bakteriološka kakvoća vode za piće iz izvorišta Virovitičko-podravske županije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016995
Kasavica, Nataša. "Bakteriološka kakvoća vode za piće iz izvorišta Virovitičko-podravske županije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016995
Kasavica, N. (2012). 'Bakteriološka kakvoća vode za piće iz izvorišta Virovitičko-podravske županije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016995
Kasavica N. Bakteriološka kakvoća vode za piće iz izvorišta Virovitičko-podravske županije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016995
N. Kasavica, "Bakteriološka kakvoća vode za piće iz izvorišta Virovitičko-podravske županije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016995