Molekularna diferencijacija sojeva Lactobacillus plantarum iz hrvatskih autohtonih fermentiranih proizvoda temeljena na numeričkoj analizi makrorestrikcijskih i proteinskih profila
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document
Varžić, I. (2012). Molekularna diferencijacija sojeva Lactobacillus plantarum iz hrvatskih autohtonih fermentiranih proizvoda temeljena na numeričkoj analizi makrorestrikcijskih i proteinskih profila (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051516
Varžić, Ivan. "Molekularna diferencijacija sojeva Lactobacillus plantarum iz hrvatskih autohtonih fermentiranih proizvoda temeljena na numeričkoj analizi makrorestrikcijskih i proteinskih profila." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051516
Varžić, Ivan. "Molekularna diferencijacija sojeva Lactobacillus plantarum iz hrvatskih autohtonih fermentiranih proizvoda temeljena na numeričkoj analizi makrorestrikcijskih i proteinskih profila." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051516
Varžić, I. (2012). 'Molekularna diferencijacija sojeva Lactobacillus plantarum iz hrvatskih autohtonih fermentiranih proizvoda temeljena na numeričkoj analizi makrorestrikcijskih i proteinskih profila', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051516
Varžić I. Molekularna diferencijacija sojeva Lactobacillus plantarum iz hrvatskih autohtonih fermentiranih proizvoda temeljena na numeričkoj analizi makrorestrikcijskih i proteinskih profila [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051516
I. Varžić, "Molekularna diferencijacija sojeva Lactobacillus plantarum iz hrvatskih autohtonih fermentiranih proizvoda temeljena na numeričkoj analizi makrorestrikcijskih i proteinskih profila", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051516