prikaz prve stranice dokumenta Priprava bazičnih imidazolijevih ionskih tekućina reakcijama izmjene aniona
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Priprava bazičnih imidazolijevih ionskih tekućina reakcijama izmjene aniona

Petrak, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Petrak, I. (2012). Priprava bazičnih imidazolijevih ionskih tekućina reakcijama izmjene aniona (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616645

Petrak, Ivana. "Priprava bazičnih imidazolijevih ionskih tekućina reakcijama izmjene aniona." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616645

Petrak, Ivana. "Priprava bazičnih imidazolijevih ionskih tekućina reakcijama izmjene aniona." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616645

Petrak, I. (2012). 'Priprava bazičnih imidazolijevih ionskih tekućina reakcijama izmjene aniona', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616645

Petrak I. Priprava bazičnih imidazolijevih ionskih tekućina reakcijama izmjene aniona [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616645

I. Petrak, "Priprava bazičnih imidazolijevih ionskih tekućina reakcijama izmjene aniona", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616645

Please login to the repository to save this object to your list.