prikaz prve stranice dokumenta Matematičko modeliranje proizvodnje aktivnog mulja pri biološkoj obradi otpadne vode na Pročistaču otpadnih voda Čakovec
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Matematičko modeliranje proizvodnje aktivnog mulja pri biološkoj obradi otpadne vode na Pročistaču otpadnih voda Čakovec

Jambrošić, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Jambrošić, A. (2012). Matematičko modeliranje proizvodnje aktivnog mulja pri biološkoj obradi otpadne vode na Pročistaču otpadnih voda Čakovec (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476713

Jambrošić, Ana. "Matematičko modeliranje proizvodnje aktivnog mulja pri biološkoj obradi otpadne vode na Pročistaču otpadnih voda Čakovec." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476713

Jambrošić, Ana. "Matematičko modeliranje proizvodnje aktivnog mulja pri biološkoj obradi otpadne vode na Pročistaču otpadnih voda Čakovec." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476713

Jambrošić, A. (2012). 'Matematičko modeliranje proizvodnje aktivnog mulja pri biološkoj obradi otpadne vode na Pročistaču otpadnih voda Čakovec', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476713

Jambrošić A. Matematičko modeliranje proizvodnje aktivnog mulja pri biološkoj obradi otpadne vode na Pročistaču otpadnih voda Čakovec [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476713

A. Jambrošić, "Matematičko modeliranje proizvodnje aktivnog mulja pri biološkoj obradi otpadne vode na Pročistaču otpadnih voda Čakovec", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476713

Please login to the repository to save this object to your list.