University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Ćuk, A. (2016). Izolacija polifenola iz lista i korijena maslačka primjenom ekstrakcije pri povišenom i visokom tlaku (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:264454
Ćuk, Ana. "Izolacija polifenola iz lista i korijena maslačka primjenom ekstrakcije pri povišenom i visokom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:264454
Ćuk, Ana. "Izolacija polifenola iz lista i korijena maslačka primjenom ekstrakcije pri povišenom i visokom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:264454
Ćuk, A. (2016). 'Izolacija polifenola iz lista i korijena maslačka primjenom ekstrakcije pri povišenom i visokom tlaku', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:264454
Ćuk A. Izolacija polifenola iz lista i korijena maslačka primjenom ekstrakcije pri povišenom i visokom tlaku [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:264454
A. Ćuk, "Izolacija polifenola iz lista i korijena maslačka primjenom ekstrakcije pri povišenom i visokom tlaku", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:264454