prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja svježeg kozjeg sira uz dodatak autohtonih probiotičkih bakterija mliječne kiseline
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Proizvodnja svježeg kozjeg sira uz dodatak autohtonih probiotičkih bakterija mliječne kiseline

Kozjak, Hrvoje (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Kozjak, H. (2011). Proizvodnja svježeg kozjeg sira uz dodatak autohtonih probiotičkih bakterija mliječne kiseline (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270500

Kozjak, Hrvoje. "Proizvodnja svježeg kozjeg sira uz dodatak autohtonih probiotičkih bakterija mliječne kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270500

Kozjak, Hrvoje. "Proizvodnja svježeg kozjeg sira uz dodatak autohtonih probiotičkih bakterija mliječne kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270500

Kozjak, H. (2011). 'Proizvodnja svježeg kozjeg sira uz dodatak autohtonih probiotičkih bakterija mliječne kiseline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270500

Kozjak H. Proizvodnja svježeg kozjeg sira uz dodatak autohtonih probiotičkih bakterija mliječne kiseline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2020 August 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270500

H. Kozjak, "Proizvodnja svježeg kozjeg sira uz dodatak autohtonih probiotičkih bakterija mliječne kiseline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270500

Islandora Bookmark - Please login to use this feature