University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Kusalić, L. (2011). Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397
Kusalić, Lucija. "Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397
Kusalić, Lucija. "Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397
Kusalić, L. (2011). 'Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397
Kusalić L. Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2025 February 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397
L. Kusalić, "Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397