master's thesis
Quantification of physiologycal activity and flocculation ability of yeast Saccharomyces uvarum

Lucija Kusalić (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document...

Kusalić, L. (2011). Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397

Kusalić, Lucija. "Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397

Kusalić, Lucija. "Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397

Kusalić, L. (2011). 'Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397

Kusalić L. Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397

L. Kusalić, "Kvantificiranje fiziološke aktivnosti i flokulacijske sposobnosti kvasca Saccharomyces uvarum", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122397