master's thesis
Association of dietetic and anthropometric parameters with levels of homocysteine and folate and vitamin B12 status in women 65 years of age and older

Matea Ivković (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Nutrition Science
Cite this document...

Ivković, M. (2011). Povezanost dijetetičkih i antropometrijskih parametara s koncentracijom homocisteina, statusom folata i vitamina B12 u žena dobi 65 i više godina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590057

Ivković, Matea. "Povezanost dijetetičkih i antropometrijskih parametara s koncentracijom homocisteina, statusom folata i vitamina B12 u žena dobi 65 i više godina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590057

Ivković, Matea. "Povezanost dijetetičkih i antropometrijskih parametara s koncentracijom homocisteina, statusom folata i vitamina B12 u žena dobi 65 i više godina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590057

Ivković, M. (2011). 'Povezanost dijetetičkih i antropometrijskih parametara s koncentracijom homocisteina, statusom folata i vitamina B12 u žena dobi 65 i više godina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590057

Ivković M. Povezanost dijetetičkih i antropometrijskih parametara s koncentracijom homocisteina, statusom folata i vitamina B12 u žena dobi 65 i više godina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590057

M. Ivković, "Povezanost dijetetičkih i antropometrijskih parametara s koncentracijom homocisteina, statusom folata i vitamina B12 u žena dobi 65 i više godina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590057