prikaz prve stranice dokumenta Određivanje vitamina C i sladila u šumećim tabletama tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje vitamina C i sladila u šumećim tabletama tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti

Prevendar, Kristina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Prevendar, K. (2011). Određivanje vitamina C i sladila u šumećim tabletama tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630331

Prevendar, Kristina. "Određivanje vitamina C i sladila u šumećim tabletama tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630331

Prevendar, Kristina. "Određivanje vitamina C i sladila u šumećim tabletama tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630331

Prevendar, K. (2011). 'Određivanje vitamina C i sladila u šumećim tabletama tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630331

Prevendar K. Određivanje vitamina C i sladila u šumećim tabletama tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630331

K. Prevendar, "Određivanje vitamina C i sladila u šumećim tabletama tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630331

Please login to the repository to save this object to your list.