master's thesis
Adhesion ability of potential probiotics strains in vitro and in vivo conditions and their effect on decrease of intestinal Salmonella sp. infection in mice

Tihana Krcivoj (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology
Cite this document...

Krcivoj, T. (2011). Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva u in vitro i in vivo uvjetima te njihov utjecaj na smanjenje intestinalne Salmonella sp. infekcije u miševa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677618

Krcivoj, Tihana. "Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva u in vitro i in vivo uvjetima te njihov utjecaj na smanjenje intestinalne Salmonella sp. infekcije u miševa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677618

Krcivoj, Tihana. "Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva u in vitro i in vivo uvjetima te njihov utjecaj na smanjenje intestinalne Salmonella sp. infekcije u miševa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677618

Krcivoj, T. (2011). 'Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva u in vitro i in vivo uvjetima te njihov utjecaj na smanjenje intestinalne Salmonella sp. infekcije u miševa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677618

Krcivoj T. Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva u in vitro i in vivo uvjetima te njihov utjecaj na smanjenje intestinalne Salmonella sp. infekcije u miševa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677618

T. Krcivoj, "Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva u in vitro i in vivo uvjetima te njihov utjecaj na smanjenje intestinalne Salmonella sp. infekcije u miševa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677618