master's thesis
Simultaneous application of UV VIS spectroscopy and highperformance liquid chromatography in the research of thermal degradation of virgin olive oil

Biserka Žerjav (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Cite this document...

Žerjav, B. (2011). Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav, Biserka. "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav, Biserka. "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav, B. (2011). 'Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav B. Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

B. Žerjav, "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829