master's thesis
Chemical composition of chestnuts from several natural habitats in Croatia and surrounding countries

Maja Živko (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control
Cite this document...

Živko, M. (2011). Kemijski sastav kestena iz nekoliko prirodnih staništa u Hrvatskoj i zemljama okruženja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419040

Živko, Maja. "Kemijski sastav kestena iz nekoliko prirodnih staništa u Hrvatskoj i zemljama okruženja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419040

Živko, Maja. "Kemijski sastav kestena iz nekoliko prirodnih staništa u Hrvatskoj i zemljama okruženja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419040

Živko, M. (2011). 'Kemijski sastav kestena iz nekoliko prirodnih staništa u Hrvatskoj i zemljama okruženja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419040

Živko M. Kemijski sastav kestena iz nekoliko prirodnih staništa u Hrvatskoj i zemljama okruženja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419040

M. Živko, "Kemijski sastav kestena iz nekoliko prirodnih staništa u Hrvatskoj i zemljama okruženja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419040