undergraduate thesis
Influence of hypocaloric diet, education and physical activity on lowering the level of obesity in obese patients

Tamara Novoselić (2010)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Cite this document...

Novoselić, T. (2010). Utjecaj redukcijskih dijeta, edukacije i tjelesne aktivnosti na smanjenje stupnja pretilosti kod pretilih pacijenata (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997784

Novoselić, Tamara. "Utjecaj redukcijskih dijeta, edukacije i tjelesne aktivnosti na smanjenje stupnja pretilosti kod pretilih pacijenata." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997784

Novoselić, Tamara. "Utjecaj redukcijskih dijeta, edukacije i tjelesne aktivnosti na smanjenje stupnja pretilosti kod pretilih pacijenata." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997784

Novoselić, T. (2010). 'Utjecaj redukcijskih dijeta, edukacije i tjelesne aktivnosti na smanjenje stupnja pretilosti kod pretilih pacijenata', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997784

Novoselić T. Utjecaj redukcijskih dijeta, edukacije i tjelesne aktivnosti na smanjenje stupnja pretilosti kod pretilih pacijenata [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2019 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997784

T. Novoselić, "Utjecaj redukcijskih dijeta, edukacije i tjelesne aktivnosti na smanjenje stupnja pretilosti kod pretilih pacijenata", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997784