University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for the Biological Waste Water Treatment
Cite this document
Hokal, N. (2010). Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231
Hokal, Nataša. "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231
Hokal, Nataša. "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231
Hokal, N. (2010). 'Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231
Hokal N. Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231
N. Hokal, "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231