undergraduate thesis
Treatment efficiency of waste water in the process of sugar production from sugar beet and raw sugar from sugar cane

Nataša Hokal (2010)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for the Biological Waste Water Treatment
Cite this document...

Hokal, N. (2010). Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231

Hokal, Nataša. "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231

Hokal, Nataša. "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231

Hokal, N. (2010). 'Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231

Hokal N. Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231

N. Hokal, "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231