prikaz prve stranice dokumenta Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske

Hokal, Nataša
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for the Biological Waste Water Treatment

Cite this document

Hokal, N. (2010). Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231

Hokal, Nataša. "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231

Hokal, Nataša. "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231

Hokal, N. (2010). 'Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231

Hokal N. Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231

N. Hokal, "Učinkovitost obrade otpadne vode iz procesa proizvodnje šećera iz šećerne repe i sirovog šećera iz šećerne trske", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529231

Please login to the repository to save this object to your list.