undergraduate thesis
Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status

Lovrić, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Lovrić, K. (2016). Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

Lovrić, Katarina. "Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

Lovrić, Katarina. "Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

Lovrić, K. (2016). 'Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

Lovrić K. Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

K. Lovrić, "Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

Please login to the repository to save this object to your list.