prikaz prve stranice dokumenta Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša

Butorac, Bruno
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Nutrition Science

Cite this document

Butorac, B. (2017). Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac, Bruno. "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac, Bruno. "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac, B. (2017). 'Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac B. Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

B. Butorac, "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Please login to the repository to save this object to your list.