University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Nutrition Science
Cite this document
Butorac, B. (2017). Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640
Butorac, Bruno. "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640
Butorac, Bruno. "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640
Butorac, B. (2017). 'Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640
Butorac B. Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640
B. Butorac, "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640