undergraduate thesis
Level of hydration before the start of physical activity and perception of effort in professional handball players

Bruno Butorac (2017)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Nutrition Science
Cite this document...

Butorac, B. (2017). Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac, Bruno. "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac, Bruno. "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac, B. (2017). 'Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac B. Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

B. Butorac, "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640