undergraduate thesis
Stability of antioxidant activity and sensory properties of olive leaf drink

Morana Novak (2017)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document...

Novak, M. (2017). Utjecaj pripreme i stajanja na senzorska svojstva i antioksidacijsku aktivnost napitka od lista masline (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:470318

Novak, Morana. "Utjecaj pripreme i stajanja na senzorska svojstva i antioksidacijsku aktivnost napitka od lista masline." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:470318

Novak, Morana. "Utjecaj pripreme i stajanja na senzorska svojstva i antioksidacijsku aktivnost napitka od lista masline." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:470318

Novak, M. (2017). 'Utjecaj pripreme i stajanja na senzorska svojstva i antioksidacijsku aktivnost napitka od lista masline', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:470318

Novak M. Utjecaj pripreme i stajanja na senzorska svojstva i antioksidacijsku aktivnost napitka od lista masline [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2019 August 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:470318

M. Novak, "Utjecaj pripreme i stajanja na senzorska svojstva i antioksidacijsku aktivnost napitka od lista masline", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:470318