University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Unit Operations
Cite this document
Pirija, Z. (2010). Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203
Pirija, Zinka. "Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203
Pirija, Zinka. "Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203
Pirija, Z. (2010). 'Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203
Pirija Z. Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203
Z. Pirija, "Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203