prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka

Pirija, Zinka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Pirija, Z. (2010). Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203

Pirija, Zinka. "Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203

Pirija, Zinka. "Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203

Pirija, Z. (2010). 'Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203

Pirija Z. Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203

Z. Pirija, "Utjecaj interakcije procesnih parametara ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva ovčjeg mlijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425203

Please login to the repository to save this object to your list.