prikaz prve stranice dokumenta Kemijski sastav kestena iz nekoliko različitih prirodnih staništa
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kemijski sastav kestena iz nekoliko različitih prirodnih staništa

Tiban, Hrvoje
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Tiban, H. (2010). Kemijski sastav kestena iz nekoliko različitih prirodnih staništa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496340

Tiban, Hrvoje. "Kemijski sastav kestena iz nekoliko različitih prirodnih staništa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496340

Tiban, Hrvoje. "Kemijski sastav kestena iz nekoliko različitih prirodnih staništa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496340

Tiban, H. (2010). 'Kemijski sastav kestena iz nekoliko različitih prirodnih staništa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496340

Tiban H. Kemijski sastav kestena iz nekoliko različitih prirodnih staništa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496340

H. Tiban, "Kemijski sastav kestena iz nekoliko različitih prirodnih staništa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496340

Please login to the repository to save this object to your list.