University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Oil and Fat Technology
Cite this document
Bataljaku, A. (2010). Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165
Bataljaku, Antonija. "Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165
Bataljaku, Antonija. "Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165
Bataljaku, A. (2010). 'Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165
Bataljaku A. Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165
A. Bataljaku, "Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165