prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija amilolitičke aktivnosti bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T određivanjem koncentracije jednostavnijih ugljikohidrata tekućinskom kromatografijom visoke učinkovitosti
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakterizacija amilolitičke aktivnosti bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T određivanjem koncentracije jednostavnijih ugljikohidrata tekućinskom kromatografijom visoke učinkovitosti

Tadić, Vedrana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Tadić, V. (2010). Karakterizacija amilolitičke aktivnosti bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T određivanjem koncentracije jednostavnijih ugljikohidrata tekućinskom kromatografijom visoke učinkovitosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052575

Tadić, Vedrana. "Karakterizacija amilolitičke aktivnosti bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T određivanjem koncentracije jednostavnijih ugljikohidrata tekućinskom kromatografijom visoke učinkovitosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052575

Tadić, Vedrana. "Karakterizacija amilolitičke aktivnosti bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T određivanjem koncentracije jednostavnijih ugljikohidrata tekućinskom kromatografijom visoke učinkovitosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052575

Tadić, V. (2010). 'Karakterizacija amilolitičke aktivnosti bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T određivanjem koncentracije jednostavnijih ugljikohidrata tekućinskom kromatografijom visoke učinkovitosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052575

Tadić V. Karakterizacija amilolitičke aktivnosti bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T određivanjem koncentracije jednostavnijih ugljikohidrata tekućinskom kromatografijom visoke učinkovitosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052575

V. Tadić, "Karakterizacija amilolitičke aktivnosti bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T određivanjem koncentracije jednostavnijih ugljikohidrata tekućinskom kromatografijom visoke učinkovitosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052575

Please login to the repository to save this object to your list.