prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj agroekoloških uvjeta uzgoja na biološki aktivne spojeve lista i korijena batata (Ipomoea batatas L.)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj agroekoloških uvjeta uzgoja na biološki aktivne spojeve lista i korijena batata (Ipomoea batatas L.)

Kralj, Tihana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Kralj, T. (2010). Utjecaj agroekoloških uvjeta uzgoja na biološki aktivne spojeve lista i korijena batata (Ipomoea batatas L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616496

Kralj, Tihana. "Utjecaj agroekoloških uvjeta uzgoja na biološki aktivne spojeve lista i korijena batata (Ipomoea batatas L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616496

Kralj, Tihana. "Utjecaj agroekoloških uvjeta uzgoja na biološki aktivne spojeve lista i korijena batata (Ipomoea batatas L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616496

Kralj, T. (2010). 'Utjecaj agroekoloških uvjeta uzgoja na biološki aktivne spojeve lista i korijena batata (Ipomoea batatas L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616496

Kralj T. Utjecaj agroekoloških uvjeta uzgoja na biološki aktivne spojeve lista i korijena batata (Ipomoea batatas L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616496

T. Kralj, "Utjecaj agroekoloških uvjeta uzgoja na biološki aktivne spojeve lista i korijena batata (Ipomoea batatas L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616496

Please login to the repository to save this object to your list.