prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na određivanje veličine čestica metodom laserske difrakcije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na određivanje veličine čestica metodom laserske difrakcije

Đunđuš, Tatjana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Đunđuš, T. (2010). Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na određivanje veličine čestica metodom laserske difrakcije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487624

Đunđuš, Tatjana. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na određivanje veličine čestica metodom laserske difrakcije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487624

Đunđuš, Tatjana. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na određivanje veličine čestica metodom laserske difrakcije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487624

Đunđuš, T. (2010). 'Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na određivanje veličine čestica metodom laserske difrakcije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487624

Đunđuš T. Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na određivanje veličine čestica metodom laserske difrakcije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487624

T. Đunđuš, "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na određivanje veličine čestica metodom laserske difrakcije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487624

Please login to the repository to save this object to your list.