University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Cereal Chemistry and Technology
Cite this document
Malarić, V. (2010). Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197
Malarić, Valentina. "Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197
Malarić, Valentina. "Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197
Malarić, V. (2010). 'Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 01 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197
Malarić V. Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2025 March 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197
V. Malarić, "Interakcije bakterija mliječne kiseline i kvasca Candida milleri tijekom kiseljenja integralnog pšeničnog tijesta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846197